Duaal aan de slag

  • 20 april 2018

Onder begeleiding van chef Thomas en trajectbegeleider G. Stevens heeft leerling Ryan Ottart - 6 Bak,  met succes zijn proef afgelegd in het chocoladeatelier Chocolat Line (Dominique Persoone) op de Meir te Antwerpen, i.f.v. zijn duaal leertraject chocolatier schooljaar 2018-2019.

image.png

Vrijdag 20 april 2018 heeft leerling Ettiziti Bilal - 6 Bak met succes en onder begeleiding van chef Stephan en trajectbegeleider G. Stevens een proefdag mee gelopen in het chocoladeatelier Puur Chocolat, te Brugge i.f.v. zijn duaal leertraject chocolatier 2018-2019.

Tevens hebben de overige 4 kandidaat-leerlingen duaal leertraject chocolatier 2018-2019 in samenspraak en op aanbeveling van dhr. G. Stevens - trajectbegeleider, hun werkplek duaal leertaject chocolatier reeds weten bekoren, nl. De Wolf Goran, chocolaterie Van Hecke - Gent, Demaret Guillaume, chocolaterie H. Van Dender - Groot-Bijgaarden, Migaris Douglas, chocolaterie Sukerbuyc - Brugge en Ntouras Anastasia; chocolaterie Belcolade - Erembodegem.

image.png

 

image.png

 

image.png image.png