Brunch door 7SPR

  • 27 januari 2018

Ten voordele van de meerdaagse schoolreis nodigen wij u graag uit voor een brunch op zondag 25 februari 2018 vanaf 11.30u in het didactisch restaurant Norrland.

Met de opbrengsten van deze fantastische brunch willen we onze leerlingen een onvergetelijke culinaire reis naar Italië aanbieden. 

In Parma, een stad geliefd om zijn vers-van-de-zolder prosciutto en oude Parmigiano Reggiano kaas, zullen we het geheim van deze producten leren kennen. Daarnaast zullen we een authentieke wijnervaring opdoen in de regio Emilia-Romagna, waar de bekende lokale wijnen zoals Lambrusco en Trebbiano worden geproduceerd. Bovendien zal de Parmezaanse Ana ons introduceren in de geheimen van enkele typische gerechten door samen met ons een heerlijk Italiaans avondmaal te bereiden. Tot slot krijgen we de kans om  in dé masterclass universiteit zelf echt Italiaans ijs te maken. Het belooft alvast een enorm leerrijke studiereis te worden!

Koud buffet

·      Taboulé met geroosterde mediterraanse groentjes

·      Schelpjespasta met mozzarella, pancetta, zwarte olijven en tomaatjes

·      Vegetarische Griekse salade met feta

·      Gerookte  Noordzee vissoorten: zalm, heilbot en makreel

·      Ballotine van Schotse zalm met groene kruiden, radijs en zure room

·      Oesters en gegrilde gamba’s

·      Tricolore visterrine

·      Retro schotel; zalm ‘belle vue’

·      De fijnste vleeswaren uit Frankrijk, Spanje en Italië  gedroogde ham, mortadella,

grisonvlees, salami, gerookte eendenborst

·      Buffelmozzarella met tomaten met verse pesto en verse basilicum

·      Carpaccio di manzo (rund) met parmigiano en zwarte peper

·      Frisse salades en sausen, broodvariatie

Soep van het huis

·      Geroosterde bloemkoolsoep met venkelzaad 

Warm buffet

·       Quiche goatie; spinazie, geitenkaas, spekjes, zongedroogde tomaatjes & pijnboompitten

·       Quiche veggie; courgette, paprika, kerstomaatjes,  feta

·      Waterzooi van vis met fijne groentjes en cocotteaardappelen

·      Kalfswangen met roodbruin Rodenbach

·      Gewokte scampi met pijpajuin, rode curry, kokosmelk en gember

 

·      Kaastafel bestaande uit Franse en Belgische kazen

 

Fijnproevertjes desserten 

Een keuze van de chef uit:

·         Chocomousse

·         Variatie aan bavaroises

·         Gebakjes van het huis

·         Panna  cotta met passievruchten

·         Breugeltaarten

All-in formule met aperitief, aangepaste wijnen, waters en koffie naar believen

Prijs: 45 euro per persoon

Kinderen jonger dan 12 jaar: 20 euro

Heeft u zin om te komen proeven van ons heerlijke brunch en wil u ons steunen door uw aanwezigheid? Dan kan u hier reserveren. U kan betalen door overschrijving op BE44 7775 9741 9945 met mededeling Brunch naam + aantal personen of u betaalt cash de dag zelf.

Alvast bedankt voor uw steun en we kijken er naar uit u te mogen begroeten.

Met vriendelijk groeten

Leerlingen 7de jaar Specialiteitenrestaurant

Hotelschool Wemmel

GO! TA Campus Wemmel